szépségszalon
Nyitólap
Shanti szalon
Fodrászat
Hajhosszabítás
Kozmetika
Műköröm
Masszázs
Elérhetőség

© 2011 Shanti | Shanti Szalon, Budapest VI. Szinyei Merse u 6.|   webmester: I.K.V.A

Szererba Anikó: +36-20-509-4696.  
 

Üdvözlöm!                                       

 

Szererba Anikó vagyok, hajhosszabbító. Először mint vendég kerültem kapcsolatba a hajhosszabbítással. Azt tapasztaltam, hogy nem minden esetben kellő hozzáértéssel

végzik e szolgáltatást. Ez sarkallt arra, hogy elsajátítsam a szakma fortélyait.

Visszajáró vendégeim és tv-s munkáim  igazolják azt, hogy jól döntöttem.  Az aprólékos, türelmet és precizitást priorizáló munkámra igényt tartanak. Szeretettel  várom új vendégeimet, bár tudom, milyen izgalmas dolog egy idegenre bízni egyik legféltettebb kincsünket, a hajunkat.

Mottóm: A hosszú, dús hajkorona a nőiesség szimbóluma.

 

 

Többnyire európai hajjal dolgozom, mely I. osztályú, nem kevert szálas, garanciát vállalok a haj  kifogástalan minőségére.

 

A Hajhosszabbításról

 

A hosszú és dús hajkorona a nőiesség alapvető szimbóluma. Manapság egyre modernebb,

észrevehetetlenebb technikák segítenek a megvalósításban.

A hajhosszabbítási technikák között ugyanúgy válogathatunk, mint a felhelyezett hajak típusa, minősége szerint.

A hajhosszabbítás lehet: hajfelvarrás, mikrokeratinos hőillesztés, mikrogyűrűs illesztés.

 

A póthaj lehet:  

- Európai haj: a legjobb minőségű, I. osztályú (nem kevert szálas), szálirányba húzott (nem gubancolódik), festetlen, natúr copfok. Ezek a hajak megfelelő kezelés mellett két évig megőrzik minőségüket. Általában ezek a hajak illenek a legtöbb európai nő hajminőségéhez.

- Orosz haj: vastagabb szálú, sötét színű, kiváló minőségű haj. Ajánlott viselet: 1-2 év.

- Indiai haj: csak alkalmi viseletre ajánlom vendégeimnek, hiszen éllettartama nagyon rövid, hamar elveszíti rugalmasságát, fényét.
 

A póthaj megfelelő kiválasztása a hajhosszabbítás kezdőlépése, legjobb szakemberre bízni. Hajhosszabbítás előtt személyes konzultáció ajánlott, ekkor kiválasztjuk a hajadhoz legjobban illő pótrészt, illetve a technikát és a munkadíj pontos összegét.
 

Haj árak: (a világos tónusok – szőkíthető hajak - drágábbak lehetnek)

 

Európai hajak: 40  cm   10 dkg   45.000 Ft-tól

                       50 cm    10 dkg   55.000 Ft-tól

                       60 cm    10 dkg   65.000 Ft-tól

                       70 cm    10 dkg   75.000 Ft-tól

Indiai hajak:     50 cm    10 dkg   35.000 Ft-tól

                       60 cm    10 dkg   45.000 Ft-tól

                       70 cm    10 dkg   55.000 Ft-tól

 

A póthaj mennyiségét a saját haj minősége, mennyisége határozza meg, így pontos árat személyes konzultáció során tudok mondani.

Az előzetes kalkulációt megkönnyítve – 12-14 dkg az általános mennyiség, amit egy hosszabbításhoz felhasználunk.

 

Rövid tájékoztató a különböző hajhosszabbítási technikákról, hogy az Önnek legmegfelelőbb dötnést hozhassa.

 

Hőillesztés - Jelenleg ez az elérhető egyik legmodernebb technika

 

A saját hajból leválasztott apró tincsekhez rögzítjük a póthajat egyenként, keratin alapanyagú illesztő anyaggal (a keratin a hajunk és körmünk fő építőanyaga). Mivel a tincsek elkülönülnek egymástól, nagyon természetes látványt és könnyed érzést nyújt. Előnye, hogy teljesen észrevétlen, szinte minden frizura viseléséhez alkalmas. Kényelmesebb érzetet nyújt, mint a hajfelvarrás, azonban hátránya, hogy a haj hosszabbítása és a póthaj eltávolítása időigényes (5-6 óra), illetve minden visszaillesztésnél (2-3 havonta) a póthaj rövidebb lesz 1-2 cm-rel.

 

Mikrogyűrűs hajhosszabbítás

 

A póthajat – hasonlóan a hőillesztéses módszerhez – pici tincsekben illesztjük a sajáthajunkhoz mikrogyűrű segítségével. Előnye a hőillesztéssel szemben, hogy nem rövidül a póthaj leszedés-felrakás alkalmával, illetve nem érintkezik közvetlenül a saját hajunkkal semmiféle kötőanyag-oldószer. Hátránya, hogy kisebb tincsekben illeszthető, így behatárolt mennyiségű haj helyezhető fel ezen technikával. Fémallergiás hölgyeknek nem ajánlott. Munkadíja megegyezik a hőillesztéses technikával.

 

Melyik technikát válasszam?

 

A technika kiválasztását elsősorban a vendég hajának szerkezete, sűrűsége szabja meg, ezután jönnek az egyéni kívánságok – milyen hosszú hajat kell illeszteni, milyen mennyiségben, milyen fazont szeretne hordani a vendég.

Hajfelvarrásnál nagy mennyiségű hajat lehet pótolni, azonban a viseletet meghatározza a sorok elhelyezkedése.

Hőillesztésnél, illetve mikrogyűrűs hosszabbításnál behatárolt az illeszthető haj mennyisége, azonban a fazont illetően szárnyalhat a fantázia - akár oldalt, elöl is lehet dúsítani, hosszabbítani a hajat észrevehetetlenül.

 

Tévhitek, félelmek

 

Károsítja a hajamat a hajhosszabbítás?

Ha szakember végzi, gondosan kiválasztott technikával, akkor nem. A hajfelvarrás az egyik legkíméletesebb módszer, de a tincses hosszabbítás sem károsítja az egészséges hajat szakszerű felhelyezés, illetve eltávolítás során.

 

Kihullhat a hajam a hajhosszabbítástól?

Ha szakszerűen végzik, kellő körültekintéssel, akkor nem. Leszedésnél a kihullott haj mennyisége soknak tűnhet, de gondoljunk csak bele, hogy 2-3 hónapig ezek a hajak nem tudtak kihullani (természetes hullás).

Ha valakiben felmerül a gyanú, hogy a kelleténél több haja hullik ki meghosszabbított hajából, akkor szakembert kell felkeresni. Ez a hullás a saját haj is lehet (megfázott hajhagymák esetén gyakran előfordul), illetve az illesztett tincsekből is hullhat a póthaj, ha az illesztést valamilyen károsodás érte (hajvasaló, gyümölcssavas, vagy alkoholtartalmú hajápoló szerek).

 

Igyekeztem a lehető legtöbb hasznos információs megosztani a kedves látogatóval, ha kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.

 

 

Tartós hajegyenesítés Brasil Cacau Keratinnal!

A legmodernebb, garantáltan legkímélőbb hajegyenesítési

módszer. Nem csak göndör/hullámos hajú vendégeimnek ajánlom, hanem azoknak is, akik szálkás, száraz, nehezen kezelhető hajukból szeretnének extra fényes hajkoronát, melyet nem kell többé vasalni, főnözni, hiszen kézi szárítással is egyenes, fényes hajat érhetünk el percek alatt! A hajegyenesítést 3 havonta érdemes megcsináltatni, de sok esetben ekkor már elég csak a lenőtt hajrészeket kezelni. Áraink a felhasznált anyagmennyiségtől függenek, tájékoztató jelleggel 20.000.-50.000 Ft között vannak.

 

 

Árak:
 

- Hőillesztés – 200 Ft/tincs 100 tincsig, a 101. tincstől 100 Ft/tincs

- Hőillesztés teli fejre -takaróhaj nélkül, 200 tincs felett: 35-40.000 Ft.

- Mikrogyűrű –  ára megegyezik a hőillesztésnél felsoroltakkal

- Tincsezés 100 Ft/tincs,

- Póthaj szőkítés (egyedülálló, kímélő módszerrel, 10-11-es - legvilágosabb szőke - árnyalatig, garantált minőségmegóvással: 15.000 Ft/10 dkg haj;

 - Leszedés: 5-8.000 Ft; extra sok, vagy extra rasztás hajnál 10.000 Ft.

 

Hajhosszabítás

Részlet a Viasat3 - Szeretem a testem c. Műsorából. A megszépülésben én is is segítem a jelentkezőt.